Pekdoğan'dan büro ziyaretleri

Pekdoğan

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, kapanış saatine kadar Mahalle Seçim Bürolarını ziyaret ederek, buralarda bulunan partililerle sohbet edip mahallelinin sıkıntılarını dinliyor.

GEÇ VAKİTLERE KADAR ÇALIŞIYOR

30 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala temposunu iyiden iyiye artıran MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan sabah erken saatlerde başlattığı seçim çalışmalarını gece geç vakitlere kadar sürdürüyor. Gündüzleri Merkez Seçim Bürosunda başlattığı çalışmaları geç vakitlerde Mahalle Seçim Bürolarında sürdüren Pekdoğan dün de Bağlarbaşı Mahalle Seçim Bürosunu ziyaret etti.

 

10 YILDIR ÇİVİ ÇAKILMADI

Seçim Bürosunda gönüllü olarak çalışanlarla mahallenin sorunları hakkında sohbet eden Pekdoğan, “Bağlarbaşı Mahallesine her gelişimde duygulanırım. Zira 1999 seçimlerinde en güçlü olduğumuz mahallelerden birisi olan Bağlarbaşı Mahallesine 10 yıldır hizmet gelmediğini görünce çok üzülüyorum. 10 yıl önce yaptığımız mıcırlı yol, 10 yıl önce kurduğumuz cadde ve sokakların üzerine bir tek çakıl taşı dahi konulmamış olması bizleri çok üzüyor” dedi. 30 Mart’tan itibaren Kırıkkale’nin her sokağına, her caddesine aynı hizmetlerin geleceğini ifade eden Pekdoğan, “Bizim derdimiz Kırıkkale, sevdamız Kırıkkale. Doğup büyüdüğümüz sokaklara hizmet etmek de elbette bizim harcımızdır” diye sözlerine son verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız